WAAROM WERKT AhsenSoft MET WORDPRESS?

WordPress is ’s werelds meest gebruikte cms. Het systeem is open-source. Dat houdt in dat het systeem aangepast kan worden door ontwikkelaars over de hele wereld. Die ontwikkelaars kunnen ook eigen plug-ins bouwen en toevoegen. WordPress is flexibel, betrouwbaar, veilig en innovatief. Daarom werken wij met WordPress.

"WordPress is al jaren het grootste cms op de markt. Meer dan de helft van de CMS-gebruikers wereldwijd kiest voor dit systeem."
bent u de volgende?

Wij vertellen je graag de paar voordelen van WordPress.

Online oplossingen

Ieder bedrijf is anders. De manier waarop je met klanten communiceert is uniek. Een WordPress-website sluit daarop aan. Die passen we namelijk aan jouw wensen aan – en aan die van je klanten. Zo haal je het meeste uit de kansen in de markt.

Zelf wijzigingen doen

Wil je teksten of beelden aanpassen op je website? AhsenSoft maakt het cms zo op dat het voor jou heel eenvoudig is. Ingewikkeldere wijzigingen leg je alsnog voor aan het team. Dan berekenen we hoeveel de wijziging kost – en hoeveel tijd we ervoor nodig hebben.

SEO-geoptimaliseerd

Een belangrijk onderdeel van een goede website is de on-site SEO. Alle pagina’s worden geoptimaliseerd voor zoekmachines. De site voldoet aan alle technische eisen van Google. Zo vergroten we de kansen om te scoren in Google.

SSL-beveiligd

Je wil dat zoveel mogelijk mensen jouw formulier invullen. Maar die gebruikers willen zeker weten dat hun gegevens niet in verkeerde handen komen. Met een SSL-certificaat laat je duidelijk zien dat jouw website goed beveiligd is.

Eigen ontwerp

Een website moet het verhaal van je bedrijf vertellen. In tekst en in beeld. WordPress geeft ons de vrijheid om de website precies aan te passen aan jouw huisstijl. Het ontwerp, de inhoud en de functionaliteiten geven jouw bedrijf perfect weer.

Uitbreidbaar

Je bedrijf groeit – groeit je website mee? Wel als je kiest voor een WordPress-website. We werken met eigen designs, waardoor we altijd functionaliteit kunnen toevoegen. Alle toepassingen worden opgemaakt in jouw huisstijl en naadloos in de website geïntegreerd.

Responsive

Steeds meer mensen surfen op hun smartphone of tablet. De websites van AhsenSoft zijn daar klaar voor. Bij de bouw van pagina’s houden we al rekening met de meest logische indeling voor smartphones. Zo krijgt elke gebruiker de ideale ervaring.

Plug-ins en functionaliteit

Veel van de functionaliteit van websites voegen we toe met plug-ins. Zo blijft WordPress in de basis licht en voegen we alleen die functies toe die een klant nodig heeft. We werken uitsluitend met plug-ins van ontwikkelaars die we vertrouwen.

BEKIJK ONS PORTFOLIO

Elk marketingvraagstuk is anders. WordPress biedt ons de flexibiliteit om steeds een antwoord op maat te maken. Weten welke klanten we hebben geholpen? En met welke functionaliteit wij hen helpen om marketingdoelstellingen te behalen? Bekijk dan de verschillende websites van onze klanten.